Klippekortholdet 2017-2018

(min 5 deltager pr.gang)

 
Foreningens klippekorthold er et kom – når man kan/vil hold, det køre over 4 perioder med forskellige programmer.
I år kan vi tilbyde følgende: Sjov og effektiv træning - Stram op - Skigymnastik - CrossdanceTM
 

Fælles for de forskellige programmer er at alle kan deltage uanset form og aldre.
Man kan komme på holdet når man har lyst til at få sved på panden og ikke lige kan se at man kan få tid til at deltage på et fast hold igennem en hele sæson eller man bare har lyst til ekstra træning.
Der er mange gode grunde til at motionere

  • Kom og få et spark i motivationen.
  • I form med et smil
  • Find kondiskoene og drikkedunken frem

Ingen prøvetimer på klippekort holdet – betaling til instruktøren.
Pris for deltagelse: 40 kr. pr. gang,
Klippekort: 3 klip for 100 kr. og 7 klip for 200 kr. gælder til juni 2018. Kan købes på holdet.

Deltagere på klippekorthold medlemsregistreres og medlemskontingentet er iberegnet klippekortprisen.
I skal oprette en profil og tilmelde Jer på  klippekorthold 60. Tilmelding koster 0,- kr. men skal bruges til medlemsregistrereing. Du har ikke betalt før du møder op på holdet og betaler for klippekortet til instruktøren på klippekortholdet.

Klippekortholdene er:

Sjov og effektiv træning     7. sep. - 26. okt. 2017
Kom og bliv fit for fight, få brændt krudtet af og bruge din energi og dit gode humør på at bevæge din krop og ikke anstrenge dig om svære sammensætninger eller serier. Holdet er for alle, både mænd og kvinder, uanset alder og tidligere erfaring med gymnastik, alle kan være med. Der vil blive arbejdet med både styrke, puls og balance. Ind imellem sætter vi pulsen i vejret med Tabata-træning og måske en lille kampleg. 
Øvelserne tilpasses så der forhåbentlig er noget for enhver smag og niveau. Det bliver en time med en fantastisk træning med et mix af puls, styrke, udholdenhed lidt balance træning. Alle muskelgrupper er i spil og det kan ikke udelukkes, at du får sved på panden. Timerne kan variere efter deltagernes behov. Alle kan være med
 
½ Selv massage på foamroller og ½ Stram op     2. nov – 7. dec 2017
Få strammet op de rigtige steder. Den første halve time er der fokus på at opstramning af hele kroppen igennem forskellige og effektiv muskeludholdenhed øvelser for de store muskelgrupper.
Den sidste del af timen er vi klar til selv forkæles hvor vi skal bruge foam roller og massagebold som ”selv massage” der kan være med til at øge din bevægelighed og reducere spændinger i kroppen. Brugen af foam roller og massagebold har vist sig at være særdeles effektivt til at lindre muskel- og ledsmerter, samt forøge fleksibilitet og bevægeudslag. Når det er sagt, skal der arbejdes for at opnå de gode effekter, og man vil med garanti ramme ømme trigger points og giver kroppen en chance for at starte på en frisk.
Prøv FoamRollers nogle gange, og giv kroppen tid til at vende sig til denne effektive form for massage. Det betaler sig!

Skigymnastik     4. jan. - 8. feb. 2018
Skigymnastik er fortræning til den årlige skitur.
Man kan selvfølgelig deltage, selvom man ikke er skiløber, da skigymnastik er en god form for motion, hvor vi kommer igennem hele kroppen ang. kondition, styrke og balance.
Det er let at forebygge skader på skiferien ved effektiv og målrettet skigymnastik. Samtidig med at du undgår skader, vil du også kunne nyde ferien mere, da du er blevet stærkere og mere udholdende gennem skigymnastikken.
Kort sagt: Vi gør kroppen klar og forbereder din form til den forestående skiferie.
Husk: Skigymnastik er for alle - uanset alder. 
 
CrossdanceTM     22. feb. - 22. mar. 2018 
Det er simpelt og der for alle.
Crossdance er en danse/fitness time med moduler på kryds og tværs. Igennem én time er man derfor igennem sekvenser med dans, bodytoning, cardio og balance.
Hele kroppen vil blive trænet, samtidig garanteres sved på panden, masser af smil, energi og overskud, da der danses og udøves fitness til musik, som vi kender fra radioen.
Koreografierne er simple og alle kan være med. Sko og vand anbefales. 
 

Du kan også deltage med klippekort på følgende hold:

Yoga  (01)   NB! Holdet starter 13. september
      Onsdag 19.30 - 20.30 i Rønbækskolens Gymnastiksal
      Instruktør Emilie Voldborg Andersen 
På denne time vil vi øve os i at bevæge os til rytmen af vores vejrtrækning, med fokus på at finde ro i hoved og krop. Vi varmer kroppen op med klassiske vinyasa flows, hvorefter vi bevæger os mere over i den legende del af yogaen, inden vi afslutter med dejlige stræk og afspænding. Timen vil i høj grad være bygget op som en hatha-time, men der vil også være hentet inspiration fra andre yogagrene. Timen er for ALLE - hvad end du er mand eller kvinde, erfaren yogi eller nybegynder! Kom præcist som du er - men medbring meget gerne en yogamåtte :-)

Crossdance™  (02)
      Torsdag 19.30 - 20.30 i Rønbækskolens gymnastiksal
      Instruktør: Trine Ruus
Crossdance™ er et dance fitness koncept baseret på moduler med Dance, Bodytoning, Cardio og Balance.
Modulernes rækkefølge er nøje sammensat, så du får den helt optimale træning.
Vi danser efter det berømte Crossdance™ “hjul”
Uanset hvor du deltager på et Crossdance™ hold, vil du altid danse efter Crossdance™ hjulet.
Så du ved nøjagtig, hvilke moduler der kommer og hvornår.
Den enkelte Crossdance™ instruktør har fuld frihed til at sætte sit eget præg på timen, dermed menes der variationer i musik og koreografi. Så længe Crossdance™ hjulet følges er alt tip-top.
Vi byder dig velkommen til Crossdance™ hold.

Hit Fit Dance (03)
     Mandag 18.00 - 18.55 i Rønbækskolens Gymnastiksal

     Instruktør: Connie Sørensen
Hit Fit Dance er ikke bare en almindelig forbrændingstime, men en lille fest hver gang. Vi tager udgangspunkt i musikken og den dansestil som var fremme på det givne tidspunkt fra 50’erne og frem til nu. Alle de største hits er med, og det er svært ikke at skråle med på sangene, der brager ud af højttalerne!
En Hit Fit Dance time er for alle aldre og alle niveauer, da der vil være musik og trin for enhver smag. Så glæd dig til en super varm og lærerig dansetime, hvor både pulsen og humøret ryger helt i top - det kan ikke undgåes!!
Koreografierne er forholdsvis simple, så man ikke behøver at få dem gennemgået først, men derimod blot følge med instruktøren.

Puls og Power  (10)
      Mandag 19.00 - 20.15 i Rønbækskolens Gymnastiksal
      Instruktør: Connie Sørensen
Puls og Power er et hold der kombinerer pulstræning med styrke elementer. Det er en intensiv time med høj energi, hvor du får trænet hele kroppen. Timen er simpel opbygget, så alle kan være med.
Hver time afsluttes med udstrækning.


Zumba® fitness (14)
      Onsdag 17.50 - 18.50 i Præstemarkhallens gymnastiksal
      Instruktør: Jeanette Bramming
Kom og være med til Zumba i Præstemarkhallens gymnastiksal i Søften. Zumba kræver ingen danse eller aerobic forudsætninger!
ALLE kan være med! Enkle dansetrin som samtidig er sjove og udfordrende...Musikken er fed og du glemmer helt, at du faktisk får trænet hele din krop, fordi det bare er så sjovt!
Zumba blev introduceret af Alberto "Beto" Perez i USA i 90erne. Det er fitness workout inspireret af mange forskellige latin amerikanske danse såsom cumbia, salsa, samba, merenque, flamenco, reggaeton osv.
Jeg glæder mig til at se jer!

EFFEKT   (17)
       Torsdag 18.00 - 19.15 i Rønbækskolens Gymnastiksal
       Instruktør: Kirsten Rom Olesen
5 kvarter, der øger din opmærksomhed på din krop gennem virkningsfuld, sjov og udfordrende anderledes træning.
Øvelserne giver dig en stærk og velfungerende krop i hverdagen og er inspireret af de bevægelser, du gør i løbet af dagen.
Træningen udføres i dit eget tempo med kvalitet i bevægelsen og kan benyttes af alle uanset træningsform og alle øvelserne kan tilpasses dit behov.
Træningen er forskellig fra gang til gang- med plads til at opfylde ønsker og behov fra gymnasterne.
EFFEKT udføres med og uden redskaber: Store og små bolde, håndvægte, store elastikker, foamroller og hulahoop/powerring.
 

Hinnerup Gymnastik Samvirke, Det sociale fællesskab - Den personlige glæde - Den gymnastiske udfordring.