Hinnerups 150-års byjubilæum 2012.

Hinnerup Gymnastiksamvirke var lørdag d. 8. september med til at fejre Hinnerups 150-års byjubilæum.
Det startede ud med fin efterårssol, så både gymnaster og børn, der kom forbi, fik prøvet kræfter med vores springopstillinger.
For at fordrive tiden indtil de fornemme gæster dukkede op bød Jeanette på en omgang Zumba, som nogle modige forbipasserende tog del i, men ellers var det mest springholdet der brugte dansetrinnene som opvarmning til deres springopvisning.
Efter Zumba-trinnene kunne et springhold bestående af unge instruktører og hjælpeinstruktører i alderen fra 13-18 år, få lov til at holde generalprøve på en lille springopvisning, de havde lavet specielt til denne dag.
Klokken 13.00 forsvandt publikum et andet sted hen i byen, og vores gymnaster begyndte at gøre sig klar til den store finale, for vi havde fået at vide at Kronprinsparret ville komme forbi og måske stoppe op. Spændingen steg som minutterne gik og pludselig kom der en lille sort sky, der begyndte at dryppe. Men det havde gymnasterne ikke tid til at tage sig af for springopvisningen skulle jo helst times helt præcis.
Da vi kunne skimte Kronprinsparret i menneskemængden, der fulgte dem, startede gymnasterne deres opvisning, og da de afsluttede med trampolinspring kom Kronprinsparret og stod helt tæt på nedspringsmåtten.
Efter at Kronprinsparret havde hilst på vores formand, trådte de et par skridt frem og tog sig tid til at snakke med gymnasterne.
En stor oplevelse for alle.

 
Hinnerup Gymnastik Samvirke, Det sociale fællesskab - Den personlige glæde - Den gymnastiske udfordring.