Her er oversigten på HGS-Gymnastiksamvirke´s arrangementer de seneste 2 år

10-14 stævne 28. januiar 2017 Bjergnæs efterskole


Sædvanen tro, så var et koldt i vejret, da 10-14 gymnaster troppede op ved Rønbækskolen for at tage til 10-14 stævne på Bjergsnæs Efterskole.
Deltagerantallet var rekordstort, - 78 gymnaster og 15 voksne og instruktører. Det er vi glade for i en sæson, hvor vi har haft store udfordringer p.g.a.  halkollapset i RIC.
Mange af gymnasterne var gengangere, ja flere havde være med 4 gange, så stævnet er noget der prioriteres højt, og det er der god grund til. Stævnet er veltilrettelagt, - er man rytmegymnast bliver man præsenteret for mange genre indenfor rytmisk gymnastik, er man springgymnast, så bliver man udfordret, og ikke én gymnast kommer hjem uden at have lært et nyt spring.
Apropos nye spring, - så har man den regel på Bjergsnæs, at når man udfører et nyt spring, så går man op og ringer med en klokke og hele hallen (150 - 250 gymnaster) klapper. Det giver en forrygende stemning.
Tak til forældre for at troppe op til afslutningen og gøre den festlig og give gymnasterne en mulighed for at vise, hvad de kan.

Se billeder fra arrangementet


Pigetræf 7. januar 2017 i Rønbækhallen


40 pigegymnaster fra Spice Girls (0.-2. kl.), Springpiger (1.-2. kl.) og Leg/Spring/Rytme (0.-2. kl.) havde valgt at være med til pigetræf, og det fortrød de ikke. De hyggede sig og havde det rigtigt sjovt på 3 forskellige aktiviteter.
Dagen startede med aktiviteter med faldskærm og det så flot ud, - dernæst skulle gymnaster rundt til rytme, spring og lege.
Fra kl. 15 kom forældre og søskende og så en ”lille opvisning” af, hvad vi havde lavet.

Se billeder fra  arrangementet


Pigeovernatning 11-12. november 2016 i Rønbæk idrætscenter


På trods af tagkollapset i Rønbæk Idrætscenter - Hal 1, havde vi valgt at gennemføre pigeovernatning. Det havde 65 gymnaster valgt at være en del af.
Vi havde derfor lagt aktiviteterne på Rønbækskolen (som i gamle dage) om fredagen og flyttede ned i Hal 2 om lørdagen. For flere instruktører var det ren nostalgi at være på skolen igen - aulaen, musiktorvet, gymnastik- og festsal.
På trods af de ændrede faciliteter, så var humøret i top. Gymnasterne fik lavet en fin rytmeserie og sammen med spring og gøgl kunne de vise gymnastikken frem for forældrene, da de kom og hentede nogle trætte gymnaster ved middagstid.


Se billeder fra arrangementet

Store Legedag 5. november 2016 i Rønbæk idrætscenter


Rigtig mange gymnaster havde valgt at deltage i Store Legedag. Næsten 100 gymnaster i alderen 4 - 6 år var med. Fra Søften: Spilopper og Vi Tumler Videre
Fra Rønbæk: Spilopper, Begynderspringpiger og Drengefræs
Fra Korsholm: Krudtugler
I løbet af 2½ time fik gymnasterne brændt en masse energi af godt hjulpet af de mange instruktører og hjælpeinstruktører, som altid er klar, når HGS afholder arrangementer.
Tak til dem og tak til gymnasterne for at bakke HGS’ arrangementer op!

Se billeder fra arrangementet


I sommerferien var 5 af HGS´s instruktører og hjælpeinstruktører på Vingstedkursus. Dicte har sendt os en hilsen


I går kom jeg hjem fra Vingstedkurset, Kurset var virkelig en stor oplevelse. Det var det fedeste skulderklap man kunne ønske sig, og jeg er rigtig glad for at HGS gav mig muligheden for at komme med. Jeg har udviklet min egen gymnastik rigtig meget og samtidig også lært en masse om hvordan man er en god instruktør. Jeg ser frem til at komme tilbage til HGS og give noget tilbage, efter jeg har været på BGI. 
Så vil jeg egentlig bare sige tak, for det var virkelig en "once in a lifetime" oplevelse. :-)


Hilsen Dicte

Se billeder fra arrangementet

Søften Kultur & Idrætscenter (SKIC) blev indvidet lørdag d. 30. april 2016.

Det føltes som om alle i Søften var samlet til indvielse af den nye hal i SKIC - Søften Kultur og IdrætsCenter.
HGS’ Juniorrytme deltog i festlighederne ved at lave en flot vimpelserie, som blev afslutningen på selve åbningsceremoni, hvor en række brugere af hallen ”brød den røde snor” ved at løbe gennem gymnasternes vimpler - det så flot ud.
Tak til juniorholdet dens ryteminstruktører!


Se billeder fra arrangementet

 
 
 
Hinnerup Gymnastik Samvirke, Det sociale fællesskab - Den personlige glæde - Den gymnastiske udfordring.