Sæsonen er slut....

Der vil efter sommerferien komme en holdbeskrivelse til dette hold. Den nye sæson starter op i august 2019 -  med tilmelding fra torsdag d. 15. august - håber vi ses

Inden tilmeldingsdatoen vil det være en god ide at prøve at logge ind med de medlemsprofiler som skal tilmeldes MERE INFO HER
 
Du kan også deltage med klippekort på følgende hold:

Yoga for kvinder  (01) 
      Onsdag 19.30 - 20.30 i Rønbækskolens Gymnastiksal
      Instruktør Emilie Voldborg Andersen
På denne time vil vi øve os i at bevæge os til rytmen af vores vejrtrækning, med fokus på at finde ro i hoved og krop. Vi varmer kroppen op med rolige stræk, hvorefter vi bevæger os over i en mere flydende, legende del af yogaen, inden vi afslutter med dejlig afspænding/meditation. Det bliver en rolig time, der primært henvender sig til nybegyndere og let-øvede yogis, men alle niveauer er naturligvis velkommen! Du kan medbringe din egen yogamåtte eller låne en på stedet.

Yoga for mænd (02) 
       Onsdag 18.30 - 19.30 i Rønbækskolens Gymnastiksal
       
Instruktør Emilie Voldborg Andersen 
Dette hold henvender sig til mænd i alle aldre, der aldrig eller kun i begrænset omfang har dyrket yoga. Holdet vil være en forlængelse af det populære introforløb i vinters, hvor 25 mænd deltog i alderen 27-65 år. Det overordnede fokus er på lænd, ryg og nakke, som vi skal strække, twiste og styrke, med det mål at få en sund og stærk ryg nu og de næste mange år. Det vil være en stærk og energisk time, hvor vi får sved på panden. Når vi er tilpas udfordret tager vi et hvil eller en kort meditation på måtten. Medbring behageligt træningstøj, men undlad træningssko. Du kan medbringe din egen yogamåtte eller låne en på stedet. 
Stadig i tvivl? Sundhedsmagasinet testede for nyligt om "yoga nu også var noget for mænd" - du kan se deres reaktioner her: https://www.dr.dk/tv/se/sundhedsmagasinet/sundhedsmagasinet-tv/sundhedsmagasinet-yoga


Hit Fit Dance (03)
      Mandag 18.00 - 18.55 i Rønbækskolens Gymnastiksal
      Instruktør: Connie Sørensen
Hit Fit Dance er ikke bare en almindelig forbrændingstime, men en lille fest hver gang. Vi tager udgangspunkt i musikken og den dansestil som var fremme på det givne tidspunkt fra 50’erne og frem til nu. Alle de største hits er med, og det er svært ikke at skråle med på sangene, der brager ud af højttalerne!
En Hit Fit Dance time er for alle aldre og alle niveauer, da der vil være musik og trin for enhver smag. Så glæd dig til en super varm og lærerig dansetime, hvor både pulsen og humøret ryger helt i top - det kan ikke undgåes!!
Koreografierne er forholdsvis simple, så man ikke behøver at få dem gennemgået først, men derimod blot følge med instruktøren.

Stram op  (10)
       Mandag 19.00 - 20.15 i Rønbækskolens Gymnastiksal
      Instruktør: Connie Sørensen
Timen starter altid med en god gang opvarmningen og afsluttes med udstrækning. I løbet af timen vil vi arbejde med fokus på kroppens store muskel grupper, og der vil også indgå små puls sekvenser. Vi vil arbejde en del med kroppens egen vægt, men der vil også være mulighed for at arbejde med forskellig udstyr, som f.eks. elastikker, håndvægte og bolde.

Zumba® fitness (14)
      Onsdag 18.00 - 19.00 i Præstemarkhallens gymnastiksal
      Instruktør: Jeanette Bramming
Kom og være med til Zumba i Præstemarkhallens gymnastiksal i Søften. Zumba kræver ingen danse eller aerobic forudsætninger!
ALLE kan være med! Enkle dansetrin som samtidig er sjove og udfordrende...Musikken er fed og du glemmer helt, at du faktisk får trænet hele din krop, fordi det bare er så sjovt!
Zumba blev introduceret af Alberto "Beto" Perez i USA i 90erne. Det er fitness workout inspireret af mange forskellige latin amerikanske danse såsom cumbia, salsa, samba, merenque, flamenco, reggaeton osv.
Jeg glæder mig til at se jer!

EFFEKT   (17)
      Torsdag 18.00 - 19.15 i Rønbækskolens Gymnastiksal
      Instruktør: Kirsten Rom Olesen
5 kvarter, der øger din opmærksomhed på din krop gennem virkningsfuld, sjov og udfordrende anderledes træning.
Øvelserne giver dig en stærk og velfungerende krop i hverdagen og er inspireret af de bevægelser, du gør i løbet af dagen.
Træningen udføres i dit eget tempo med kvalitet i bevægelsen og kan benyttes af alle uanset træningsform og alle øvelserne kan tilpasses dit behov.
Træningen er forskellig fra gang til gang- med plads til at opfylde ønsker og behov fra gymnasterne.
EFFEKT udføres med og uden redskaber: Store og små bolde, håndvægte, store elastikker, foamroller og hulahoop/powerring.
 
Hinnerup Gymnastik Samvirke, Det sociale fællesskab - Den personlige glæde - Den gymnastiske udfordring